BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA PRONAĐENO U JARUNU!
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

užas u zagrebu

BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA PRONAĐENO U JARUNU!

Na zagrebačkom Jarunu, u Malom jezeru, jutros 10:35 časova pronađeno je telo 42-godišnjeg muškarca

Objavljeno:

Telo muškarca pronađeno je jutros u Jarunu, a obdukcija tek treba utvrditi da li je smrt nastupila kao posledica nesrećnog slučaja ili krivičnog dela, poručuju iz Policijske uprave zagrebačke, prenosi Index.

Na zagrebačkom Jarunu, u Malom jezeru, jutros 10:35 časova pronađeno je telo 42-godišnjeg muškarca. Na mestu događaja je, uz policijske službenike koji su ga osiguravali i proveli uviđaj, bila potrebna i intervencija vatrogasaca. Nakon intervencije telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, gde se utvrđuje uzrok smrti.

Zasad nema tragova koji bi ukazivali na to da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela, poručuju iz zagrebačke policije. Nakon završene obdukcije bit će poznato više informacija.

Kako prenose hrvatski mediji, sumnja se da telo pripada muškarcu čiji je nestanak prijavljen sinoć. Navodno su muškarci koji su bili u izlasku na Jarunu u jednom trenutku otišli da plivaju, a 42-godišnji muškarac je ušao u jezero i nije se vratio.

Ujutro su došli vatrogasci i policija pretraživati Jarun i pronašli su telo.

"Ono što možemo reći u ovom trenutku jeste da su u toku aktivnosti vezane za prijavljeni nestanak osobe", rekli su za Index jutros iz zagrebačke policije.

Bonus video:

00:23

IZVUČENO TELO IZ JEZERA KOD ZRENJANINA: Sumnja se da je reč o nestalom muškarcu

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.